Vans Old Skool

Végre végre végre! Hetek óta várom, hogy ne úgy kelljen leülnöm ide, hogy  farkasszemet nézzek a könyveimmel és annak érdekében, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem szorgalmas (vagy csak inkább kétségbeesett) diákként azokat választanom.

Így ma reggel egy kicsit sokkos állapotban tudatosult, hogy máris október van, és eltelt egy hónap. Ennek többnyire az az oka, hogy az elmúlt két hétben elfeledve, hogy milyen napot, hónapot, sőt talán évet írunk. A napok összefolytak az éjszakákkal és a világomról nem tudva, de sokszor már a megőrülés határán csak a túlélésre mentem. Majd, amikor vége lett nyugtáztam, hogy ez valószínűleg két hetes periódusokban, ugyan kisebb nagyobb szünetekkel, de ismétlődni fog ebben az évben (IS), mit ne mondjak ez eléggé elkeserített. De(!) végre itt vagyok és itt van egy kis pihi. Ami a heti Mondays bejegyzéseket illeti, kicsit túlvállaltam magamat így a következő valószínűleg egy havi összefoglaló lesz, de addig is….

..addig is egy új kis rovattal készültem Nektek, ami elég közel áll hozzám. Az igazat megvallva mindig is a tornacipő rajongók táborát erősítettem. Az a típusú lány vagyok, akit nagyon ritkán látni magassarkúban, és ha igen akkor is ott van nálam egy lapos biztos ami biztos alapon. Persze néha én is elcsábulok a nyári szandálok vagy szebbnél szebb bokacsizmák láttán, és őrültmód próbálom meggyőzni anyukámat, hogy “márpedig én ezt majd hordani fogom” de az esetek 90%-ban a szekrény legmélyén végzi és jóesetben egy évben egyszer előkerül az előbb említett maximum egy órára. Éppen ezért szép kis gyűjtemény gyűlt már össze, úgyhogy úgy gondoltam megmutatom Nektek is a kedvenceimet.

Az “Old Skool“. Ami a VANS  kollekciót illeti először nem voltam kibékülve ezzel a darabal sőt, mondhatni semmi sem fogott meg benne. Magamhoz túlságosan sportosnak tartottam, és bekerült abba a bizonyos deszkás kategóriába, amin anyukám nagy örömére már az általános iskola végén túlléptem, így sokáig meg sem fordult a fejemben mint opció. Mostanában viszont egyre többször kaptam magamat azon, hogy Pinteresten olyan összeállításokat nézek, aminek központi darabját ez a cipellő adja és egyre jobban láttam magam előtt, hogy nem csak azt a beskatulyázott stílust lehet kihozni belőle. Mindig is a népszerű lábbelik közé tartozott a fiúk és a lányok körében egyaránt, és sokan inkább erre adják a voksukat sok más piacon lévő mondjuk ki tornacipő mellett, de végül is a Converse is örök klasszikus és milyen jó szolgálatot tesz egy-egy lustább, rohangálós napon. De jobb később mint soha alapon, tekintettel a többi sneaker iránt érzett rajongásom miatt, végül beruháztam egyre és abszolút jó vételnek bizonyult, masszív és hihetetlenül kényelmes. Az All Star vs Vans csatát a kényelem kategóriában magasan viszi, mert igen, van olyan cipő ami még annál is kényelmesebb lehet. Ami a sokoldalúságot illeti egy kicsit tartottam a már előbb említett kategóriától, de szerencsére a megfelelő darabokkal hordva egy kis egyediséget is csempészhettek a viseletébe. Én ugyan egy kicsit más összeállításban hozom, mint amiben nap mint nap az utcán láthatjátok, de remélem tetszeni fog! 🙂 Nektek melyik a kedvencetek?

Vanda

 

 

 

 

SHARE:


0 comments so far.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.