Apivita Natúrkozmetikumok

Nyár eleje óta használom bőszen az APIVITA termékeit, azt hiszem elfogultság nélkül jelenthetem ki, hogy hatalmas elégedettséggel. Kevés olyan kence van, ami csontnélkül be tudja lopni magát a mindennapi bőrápolási rituálémába -már, ha az arclemosást és a krém felhelyezését lehet annak nevezni-, ennek a márkának viszont több terméke is megütötte a mércét, ezért azt gondolom érdemes róla beszélni.

APIVITA: A MÉHEK ÉLETE

Szóval néhány szó a márkáról és az értékekről, amelyeket képviselnek. Az ötlet két fiatal (anno.:1979-ben)  görög gyógyszerésztől származik, akik rájöttek arra, hogy méhészeti termékek és gyógynövények felhasználásával valami nagyon menő dolgot lehet létrehozni.  Éppen ezért a termékeik 90%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, semmi szilikon, parabén, propilén glikol és még sorolhatnám. Jóllehet ezek a vegyületek sokak számára nem jelentenek többet néhány idegen szónál, de higyjétek el 3 félév biokémia tanulás  és egy átlagos Google ismeret után ezek azért elég ilyesztőek tudnak lenni. A természetes összetevők mellett újrahasznosítanak és környezetbarát anyagokat használnak a termékek csomagolására. Szerintem imádnivaló, hogy egy helyi kezdeményezés  megfelelő odafigyelés, szakmai tudás és értékrend mellett igazi világpiaccá nőheti ki magát. És igen a görögországi nyaralásom során tényleg minden második helyen beléjük lehetett botlani.

KIKET KELL IMÁDNI?

Soha nem volt erősségem a testápolás, éppen ezért borzalmasan száraz a bőröm, de mentségemre legyen, hogy nem igazán bírom magamon elviselni a külömböző krémeket pláne nem a 35 fokban, pedig igen, tisztában vagyok vele, hogy a nyári időben méginkább figyelni kellene a hidratálásra. Ha egész nyáron nem is, az elmúlt egy hónapban szorgosan használom a FÜGÉS TESTÁPOLÓT és nekem hoz mindent, amit egy testápolótól elvárok. Nem ragad, gyorsan beszívódik, hidratál és nagyon-nagyon kellemes az illata.
A legizgatottabb talán az ARCMASZKOK tekintetében voltam, idén nyáron teljesen rákaptam a jótékony hatásukra és fixen a vasárnapi “énidő”standard kellékei. A választék pedig óriási, radírozótól kezdve hidratáló, tisztító és ragyogást fokozó pakolásokon át, szerintem megéri kísérletezni, nekem legjobban a sütőtökös és talán a gránátalmás vált be. A nagybetűs kedvenc, ami nálam az aranyérmet nyeri, a SUNCARE termékcsalád ANTI SPOT fényvédője, ami propolisz kivonatot tartalmaz és segít megőrizni a bőr fiatalságát a napsugárzás okozta károsodások ellenére is. Én állítom, hogy ez az egyik legjobb krém amit valaha használtam. Természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek, tökéletes alapozó alá, egy kicsit “ragadóssá” teszi a bőrt, amit én kifejezetten szeretek.  Istenien lehet rá dolgozni, de aki BB-krém párti színezett formában is kapható.
Nekem nyárra az 50 faktoros változata lapult a táskámban, de télre mindenképp szeretném beszerezni a 30 faktoros kistestvérét is.  Jó barátom volt még az extrém szárazságban a mézzel és shea vajjal gazdagított KAMILLÁS AJAKÁPOLÓ, ami nem utolsó sorban 20 faktoros védelmet ad a napsugárzással szemben. Állítom, hogy ez az egyik legfontosabb testrészünk, ahol ugyan hajlamosak vagyunk elfelejteni, de a fényvédelemre mindig ügyelni kell!

 

A dőlt nagybetűs részre belinkeltem Nektek a konkrét termékeket, ha egy kicsit bővebben is olvasnátok róluk. Ha pedig vásárolni is szeretnétek akkor megtaláljátok őket a patikák többségében.

Örülök, hogy velem tartottatok.
Vanda

Follow:
Vanda