Floral X Black

Floral X Black

Egy ideje már munkálkodom a háttérben azon, hogy létrehozzak egy olyan felületet ami közelebb áll hozzám megjelenésben és tartalomban egyaránt. Így született meg ez az oldal amit végre, már teljesen magaménak tudhatok legalábbis ami a design-t illeti, és azon leszek, hogy a tartalmat is a legjobb tudásom és persze a Ti igényeitek szerint formáljam. Ha bármi kérésetek/kérdésetek Facebookon megtaláltok ITT vagy emailben ITT.

Azt hiszem nyugodt szívvel mondhatom, hogy azon kevés ember közé tartozom, aki ha az időjárás meglep minket egy-egy hidegebb nappal így a szezon vége felé közeledve, nem ragaszkodik fejvesztve a kedvenc lenge nyári ruháihoz, kapaszkodva így még egy kicsit abba a bizonyos vénasszonyok nyarába, sőt. Tény, hogy az augusztus még biztos nekem is tartogat pár lazább napot, alig várom, hogy végre a rétegesebb darabjaimhoz nyúljak, és nem esem kétségbe amikor megjelenik az üzletekben az a bizonyos A/W felirat. Imádom az őszt. A hidegebb levegőt, a borongósabb napokat szinte kétségbeesetten várom az ilyen kiadós nyári kánikulamaraton után. Hozzátartozik az is, hogy a nyári színrepertoár nem igazán az én világom. Imádom a feketét, a bordót, a sötétebb markánsabb színeket és ne tudjátok meg milyen tekintetekkel találkozom amikor végig sétálok az utcán 40 fokos hőségben egy tetőtől talpig fekete ruhakölteményben. A következő outfit egy kicsit tükrözi ezt a szemléletem, nem véletlenül ez a kedvencem amit eddig fotóztunk.

 

Görcsösen ragaszkodom a feketéhez ami az alapdarabokat (illetve minden mást) illet. Itt a blézernadrág és a kimono egy elegánsabb motívumot ad az egész összeállításnak amit ezzel a fehér sneakerrel próbáltam visszaszorítani.

Idén abszolút hódítanak a hímzett darabok, így próbáltam én is beszerezni egy pár darabot belőlűk. Szerencsére az összes fast-fashion üzletben megtalálhatóak és elég széles a repertóár így kedvünkre válogathatunk és nem kell csillagászati összegeket kiadnunk egy-egy designer darabért.

 

Follow:
Vanda